Oljeservice – Plansliping – Bildiagnose – Utleie av tralle

Toten Dekksenter har fokus på fornøyde kunder.
Vi hjelper deg å holde maskin og utstyr ved like.

E

OLJESERVICE

Vi har både kompetansen og alt av utstyr som kreves for trygt og effektivt oljeskift. Gjør du det samtidig som dekkskiftet på våren eller høsten, sparer du både tid og penger. Vi finner korrekt olje for din bil og sikrer minimal slitasje.

E

PLANSLIPING

Plansliping av topplokk er meget viktig å utføre før du monterer lokket igjen. Gjennom årene blir alle topplokk mer eller mindre skjeve fordi vekslingen mellom varme og kulde gjør at lokket «slår seg», og dermed vil den nye pakningen slite med å holde tett. Har topplokket vært utsatt for et toppakningshavari mener vi det er et absolutt krav å planslipe. Planslipingen sikrer at det blir en perfekt klemspalte mellom topp og blokk. Toten Dekksenter AS har en hurtiggående sliper som sikrer deg et perfekt resultat.

E

BILDIAGNOSE

Toten Dekksenter AS har TEXA diagnoseverktøy for personbil og lastebiler. Dersom du har et problem med ditt kjøretøy, kan vi enkelt feilsøke og finne årsaken. I de fleste tilfeller kan vi også hjelpe deg med å utbedre feilen til langt under merkeverkstedpriser. TEXA er et av markedets beste og mest oppgraderte diagnosesystemer pr. dags dato.

E

Service- og systemnullstilling

E

Utlesning og sletting av systemfeil

E

Systemparametre

E

Global scanning (1-2 minutter)

E

Konfigurasjon og tilpasninger

E

UTLEIE AV BILTRALLE

Trenger du å frakte en bil eller andre kjøretøy opp til 2500 kilo? Lei tralle hos oss! Vår tralle har flat hel bunn og egner seg for alt fra biler til minigravere. Vi utstyrer tralla med dekk passende for rådende forhold.

Pris: Kr. 450,- pr. døgn.

 

TEKNISK INFORMASJON

Skiltnummer: CK1442

Merke: 1190 Gaupen
Lengde: 5170 cm.
Bredde: 2290 cm.
Egenvekt: 460 Kg.
Maks Nyttelast: 1535 Kg.
Maks totalvekt: 1995 Kg.
Maks tillatt koblingsvekt: 75 Kg.
Maks tillatt aksellast: 1950 Kg.
Understellsnummer: 39154
Mekanisk vinsj: Ja.
Lastsikring: Lastestropper med strammere.