Landbruk

Toten Dekksenter AS ligger midt i ett av Norges største landbruksområder.

Vår landbruksavdeling dekker dine behov for alle typer dekk relatert til landbruk. Vi har knyttet til oss de beste leverandørene som finnes for å sikre nettopp deg de beste alternativene. Vi fører kjente merker som Alliance, BKT og Vredestein for å nevne noen.

Vi forsøker etter beste evne å ha dekk på lager som passer til de fleste i vårt område. Uansett, takket være dyktige samarbeidspartnere sikrer vi at du får dine dekk, i de fleste tilfeller allerede neste dag.

Vi vet at tid er penger – i like stor grad i landbrukssektoren som i andre sammenhenger. Type kjøretøy og hva kjøretøyet brukes til, samt hvilke EGENSKAPER du ønsker dekkene skal ha – er avgjørende for hvilke dekk du bør velge.

Visste du at store tunge traktorer i enkelte tilfeller betyr at sammenpressing av jord og påfølgende strukturell svekkelse vil utgjøre en alvorlig trussel mot muligheten for å oppnå gode avlinger? Eller at enkelte dekk har selvrensende evner for økt trekkraft ? Vredestein sine traktordekk er utviklet med dette i tankene.

Disse dekkene bidrar til å bevare både jordstrukturen og topplaget via sin store kontaktflate og det relativt lave dekktrykket som forlanges.