Oljeservice

Oljeskiftet på din bil sørger vi for, kjapt og enkelt.

Toten Dekksenter AS har utstyret og kompetansen for et kjapt og effektivt oljeskift. Gjør du det sammen med dekkskiftet om våren eller høsten, sparer du tid og penger. Via skiltnummeret velger vi korrekt olje til din bil og sikrer minimal slitasje.

ExxonMobil er en av verdens ledende produsent og leverandør av smøreoljer, og markedsfører smøreolje under to ulike varemerker i Norge; Esso og Mobil.
Mobil er kjent for høy ytelse og innovative produkter, og er anerkjent for sin avanserte teknologi innen smøremidler og tjenester.

Gulf oil er en av verdens eldste produsenter av oljer og ble etablert i 1901. Siden har Gulf vært ledende innen utvikling av oljeprodukter. De utviklet tidlig det første syntetiske molekyl, PAO, eller basisen for syntetiske motoroljer. Gulf produserer og markedsfører i dag olje og smøreprodukter til de fleste typer kjøretøy, maskiner og fartøy.

Både Gulf`s og Mobils utvalg av produkter tilfredsstiller og overgår de tøffeste industrielle spesifikasjoner, samt bilprodusentenes krav.